Álszentfazék

A STÍLUS MAGA A RENDSZER
1 fazék leves + 1 csepp trágyalé = 1 fazék trágyalé

Friss topikok

  • Androsz: "A társadalom nem NER-es fele (fele?) éppen azon van megdöbbenve, hogy kirúgták a főmeteorológusok... (2022.08.26. 14:22) Schrödinger viharvert macskája
  • Álszentfazék: @mojoking77: Nem kéne ezt!! Ez a szó szerinti értelmezés gonosz csapdája. @ember100 mondása jószá... (2014.08.18. 16:50) Nem rejtély, Rejtő!
  • Igényes: @Knorr: "nem, a vita arról szól, hogy legyen-e demokrácia." Szerintem ne legyen. A demokrácia fel... (2013.09.16. 18:23) Nem érti
  • Álszentfazék: @nandras01: valóban ez a magyar valóság, de nem hiszem, hogy szorosan kötődne ahhoz, amit az "unor... (2013.08.31. 14:51) Nyolcadik utas: a benzinkutas
  • Asidotus: A poszt most vastagon mellélőtt. Fiatalok egy jelentős részénél életvitelszerű a lógás, az iskola,... (2013.07.23. 15:07) Lógni fog!

A női comb rendszertani besorolása

2012.06.08. 19:03 Álszentfazék

A női combok olyanok, mint a bogarak. Ha kicsit melegszik az idő, rögtön előbukkannak. Mihelyt a nyáreleji nap átmelegíti az aszfaltot. Elég a langyos lég első lenge libbenése és kibújnak rejtekükből, elkezdődik a rajzás. Mint a rajzásoknál általában, a végső cél ebben az esetben is a szaporodás, bár meglehetősen áttételesen és nyakatekerten. Sajnos, mi emberek mindent a végtelenségig elbonyolítunk.

A női combok  mindenféle  színben, méretben, formában és keménységben előfordulnak (hasonlatosan a bogarakhoz) és a többségükről – legalábbis az előbújtak többségéről – bátran elmondható, hogy nagymértékben alkalmasak a nyugalom megzavarására, a normális szabadtéri tevékenységet szinte lehetetlenné teszik, a közlekedésbiztonságot rendkívüli módon veszélyeztetik. Készül, mondjuk, a polgár egy békés nyáresti horgászatra, és egyszer csak azon kapja magát, hogy a hajkurászásukkal töltötte az éjszakát.

A védekezésre (akárcsak a bogarak esetében)  nincs igazán eredményes módszer. A csapkodás egyes konkrét példányok esetében vezethet eredményre, de a tömeges invázióval szemben hatástalan, sőt csak ront a helyzeten. Léteznek az egyéni védekezésre szolgáló kemikáliák, de azok inkább csak az utólagos nyugalmat szolgálják. A modern technika is csak a megelőzés terén tud eredményeket felmutatni. Bizonyos anyagoknak repülőgépről megfelelő időben  történő kiszórása elejét veheti a problémának. Ilyen anyag például – hatékonyság szerint rendezve – a TNT, a napalm és a plutónium megfelelő izotópja. Maga az eljárás „terrorbombázás” néven lett méltán népszerű. A technológia annak ellenére, hogy végleges megoldást kínál – a női combok okozta izgalom helyett az örök nyugodalmat ígéri és egyetlen alkalmazása során sem okozott ezen a téren csalódást – Európában az utóbbi időben visszaszorult. Sajnos, nem eléggé környezetbarát, mondhatni: kellemetlen mellékhatásai túlnyomóak. Növeli például a légköri széndioxid mennyiségét. Kontinensünkön mostanában már inkább csak a Balkánon alkalmazzák, a távoli földrészeken viszont még meglehetősen elterjedt.

Érdekes módon, az igazán sikeres védekezés hiányában kialakult állapotokkal az európaiak többsége megtanult együtt élni, sőt, mintha egyenesen tetszene nekik a helyzet! Egyes szélsőséges elemek – akiket nem igazán értünk, hiszen minden normális felnőtt ember tudja, hogy ebben a viszonylatban középen lenni a legjobb! – nem átallják azt javasolni a jelen állapoton felháborodóknak:  ha nem tetszik, húzzanak el oda, ahol nincsen ilyesmi. Ez a mi környezetünk  – Flóránk, esetleg Csillánk, Noémink stb. – természetes  velejárója.

Jelenleg nincs nagy tolongás elfelé. Maradunk tehát mi is itt, közöttük.

8 komment

Címkék: így látom én

A bejegyzés trackback címe:

https://alszentfazek.blog.hu/api/trackback/id/tr754574156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirx 2012.06.09. 01:36:35

tök rémes, hogy már elmúltam 35, és még senki nem ütött le, mint a bogarat

pedig mihaszna vagyok, hiszen az átlagblogger szexuális érdeklődését nem tudom fenntartani

minden nőt agyon kéne verni 25 felett, irány afganisztán

petru 2012.06.09. 03:16:44

Még csirkében is szeretem, hátmég....

velaxin 2012.06.09. 10:39:06

Chemotox cimbora, chemotox.
Lefújod és amíg mozog elkapod.

Álszentfazék · http://alszentfazek.blog.hu/ 2012.06.09. 10:56:28

@mirx: "pedig mihaszna vagyok, hiszen az átlagblogger szexuális érdeklődését nem tudom fenntartani"

Átlagblogger szexuális érdeklődése? Az milyen? :)

Álszentfazék · http://alszentfazek.blog.hu/ 2012.06.09. 11:30:26

@mirx: Ne túlozz! A blogger nem egyenlő bitfüggővel.
Biztos vagyok benne, hogy sokunkat itt a lebírhatatlan közlésvágy, az észosztás szerelme, a kényszeres exhibicionizmus és az állandó okoskodás vezérel, nem annyira az informatika szerelme. Csinálnánk mi ezt tacepaón és faliújságon is, csak akkor nem lenne ilyen hatékony, ez kényszerít a fejlett eszközhasználatra.
A fentiekből pedig semmi sem következik a szexuális irányultságra nézvést.
Szóval, fel a fejjel! :)

wolf girl (törölt) 2012.06.09. 11:42:52

Ez mitől címlapos?
süti beállítások módosítása