Álszentfazék

A STÍLUS MAGA A RENDSZER
1 fazék leves + 1 csepp trágyalé = 1 fazék trágyalé

Friss topikok

  • Androsz: "A társadalom nem NER-es fele (fele?) éppen azon van megdöbbenve, hogy kirúgták a főmeteorológusok... (2022.08.26. 14:22) Schrödinger viharvert macskája
  • Álszentfazék: @mojoking77: Nem kéne ezt!! Ez a szó szerinti értelmezés gonosz csapdája. @ember100 mondása jószá... (2014.08.18. 16:50) Nem rejtély, Rejtő!
  • Igényes: @Knorr: "nem, a vita arról szól, hogy legyen-e demokrácia." Szerintem ne legyen. A demokrácia fel... (2013.09.16. 18:23) Nem érti
  • Álszentfazék: @nandras01: valóban ez a magyar valóság, de nem hiszem, hogy szorosan kötődne ahhoz, amit az "unor... (2013.08.31. 14:51) Nyolcadik utas: a benzinkutas
  • Asidotus: A poszt most vastagon mellélőtt. Fiatalok egy jelentős részénél életvitelszerű a lógás, az iskola,... (2013.07.23. 15:07) Lógni fog!

Párhuzamos életrajzok

2010.09.08. 18:24 Álszentfazék

Mely jeles személy életpályájából szemezgetünk?

A fiataloknak szánt közpénzek körüli csúf anomáliák vetnek árnyékot jóhírére.
Némely köztéri megnyilvánulása nagy visszhangot váltott ki.
Megjárta a börtönt is. Rabosítása mögött nem kevesen az igazságszolgáltatás érintett aktorainak politikai igazodását sejtik.

1.Kossuth Lajos
2.Zuschlag János

Tegyük hozzá mindehhez, hogy Lajosunk pályaívének legfényesebb szakaszát a reformkort lezáró forradalom és szabadságharc idején futotta be. És lezártunk-e mi mostanában egy reformkort? Hát ha valamit, azt igen. Forradalmi időket élünk-e meg? Ez ügyben a felsőbb útmutatás egyértelmű, kételynek helye nincs. Vívunk-e szabadságharcot éppen? Erről a betyár labanc IMF szégyenszemre menekülő delegátusai tudnának nyilatkozni. És Európának is jobb, ha csendes, újra csendes, mert szétcsapjuk, mint eső a libaszart.

Jöhet tehát a kérdés a fődíjért. Kinek a trónfosztását fogja kimondani János a debreceni nagytemplomban?

Szólj hozzá!

Címkék: megmondás így látom én

A bejegyzés trackback címe:

https://alszentfazek.blog.hu/api/trackback/id/tr252280920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása