Álszentfazék

A STÍLUS MAGA A RENDSZER
1 fazék leves + 1 csepp trágyalé = 1 fazék trágyalé

Friss topikok

  • Androsz: "A társadalom nem NER-es fele (fele?) éppen azon van megdöbbenve, hogy kirúgták a főmeteorológusok... (2022.08.26. 14:22) Schrödinger viharvert macskája
  • Álszentfazék: @mojoking77: Nem kéne ezt!! Ez a szó szerinti értelmezés gonosz csapdája. @ember100 mondása jószá... (2014.08.18. 16:50) Nem rejtély, Rejtő!
  • Igényes: @Knorr: "nem, a vita arról szól, hogy legyen-e demokrácia." Szerintem ne legyen. A demokrácia fel... (2013.09.16. 18:23) Nem érti
  • Álszentfazék: @nandras01: valóban ez a magyar valóság, de nem hiszem, hogy szorosan kötődne ahhoz, amit az "unor... (2013.08.31. 14:51) Nyolcadik utas: a benzinkutas
  • Asidotus: A poszt most vastagon mellélőtt. Fiatalok egy jelentős részénél életvitelszerű a lógás, az iskola,... (2013.07.23. 15:07) Lógni fog!

Égés!

2009.10.28. 11:34 Álszentfazék

Veres János ex-pénzügyminiszter sikeres angol középfokú nyelvvizsgát tett - eddig a hir, ami szent. Innen a vélemény, ami viszont szabad.

Hogy ez mekkora gáz!!! Du ju szpík Jancsika? Válaszolj szépen, teljes mondattal és már mehetsz is Brüsszelbe.

Megvan audiovizualice, ahogy középfokon lobbizik?

Persze, tudom én, hogy a jó pap holtig tanul. De ezen a szinten, erről hírt adni az újságban?! Ráadásul a Népszabadságban! Hagyni kéne, hogy a Magyar Nemzet cikizze a szocikat. Avagy, érzitek a vereség szelét, fiúk és átálltatok a másik oldalra? (The other side - vágja rá Veres nebuló. Pontosítsunk János jedi: the dark side!) Azt hiszem: késő. Nagy ott már a tolongás.

Ennyire kínos, pitiáner történetet még a magyar demokrácia aranylapjairól is csak kettőt tudok felidézni: Deutsch Tamás diplomáját és Kovács László vegyipari technikumát, ami ez utóbbit alkalmassá tette volna  az energiaügyi biztos posztjára. Szerintünk. Tőlünk nyugatra ez már nem volt ennyire egyértelmű. Tomi és Laci már képvisel bennünket odakünn és a János is igyekszik betyárul. Nyalka trió lesznek! Dagadhat a honfi kebel.

Tehát égésfronton a pillanatnyi állás: MSZP - FIDESZ 2:1. Ne legyenek kétségeink: a fiúk hamarosan szépítenek. Erre való az egész pályás letámadás. Gigászok csatája várható.

Szólj hozzá!

Címkék: megmondás így látom én

A bejegyzés trackback címe:

https://alszentfazek.blog.hu/api/trackback/id/tr981481035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása